M-Door

Van hang- & sluitwerk, deurdrangers tot volledige automatisatie voor loop-, garage- en industriedeuren. Er zijn zoveel deuren en dus ook zoveel oplossingen. Wat uw vraag bij wat voor type deur ook is, Mauriks Solutions heeft het best passende antwoord.

Onze deurautomaten zijn de totaaloplossing voor elke gesloten en open deur

Er bestaan vele soorten deuren met net zoveel verschillende functies en (strenge) eisen. Daarom biedt Mauriks Solutions keuze in diverse uitvoeringen van deurautomatisatie. Wenst u volledig beheer over een garagedeur, schuifdeur, vouwdeur, loopdeur of wat voor deur dan ook, binnen of buiten, dankzij onze kennis en ervaring bieden wij de meest geschikte informatie. Zo bepaalt u voor wie de deur opengaat of wie voor een gesloten deur staat.

Vele accessoires voor optimale deurfuncties

Grote kans dat u niet echt stilstaat bij de wijze waarop een deur opent, sluit, draait of schuift. Dat is ook niet nodig; dat doet Mauriks Solutions voor u. Onze toebehoren en benodigdheden zorgen voor meer gebruiksvriendelijke functionaliteit van uw deur. Hang & sluitwerk, geleiding, (zelfsluitende) paumelles & drangers en deurbeslag zijn tastbare accessoires. Maar denk ook eens aan sensoren, cilinders en sleutel(schakelaars) en kaartlezers ter verhoging van de veiligheid en toegangscontrole.

Wenst u (meer) controle over de toe- en uitgang van een willekeurige deur? Mauriks Solutions is uw partner in toegangstechniek en -beheer.