M-Access

Mauriks Solutions biedt met M-Access toegangstechniek die u volledig ontzorgt. Een groot industrie- of bedrijventerrein, een flatgebouw of appartementencomplex, een kantoorpand of een woning. Wat het formaat van de situatie ook is, om hoeveel personen en toegangen het ook gaat; onze totaaloplossing op maat biedt u inzicht in toegangscontrole en vergroot bovendien de veiligheid.

Volledige toegangscontrole al dan niet op afstand, met registratie of in tijdsblokken

Aankomst en vertrek komt voor in vele situaties en onder diverse omstandigheden. De ene situatie vraagt bijvoorbeeld om een intercom met audio/video communicatie. In een andere situatie kan een officieel registratiesysteem met behulp van proximity-passen en -lezers gewenst zijn. Weer een andere situatie vraagt om bediening van een deur of poort op afstand met een smartphone. Hoe de wens ook luidt, hoe eenvoudig of uitgebreid ook; samen met Mauriks Solutions vindt u de geschikte oplossing.

M-Access is meer dan inzicht en beheer alleen

Mauriks Solutions biedt niet alleen toegangsbeheer op maat. De techniek moet ondersteund worden door de juiste toegangsapparatuur zoals bijvoorbeeld veilige aandrijvingen voor poorten en deuren, hekwerk detectiesystemen, schrikdraad beveiliging etc. Met onze expertise in toegangstechniek en kennis van onze producten vinden wij voor u de geschikte totaaloplossing in toegangscontrole.